8. kolo
01.05.2010 14:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Lokomotiv Moskva 0:0

Lokomotiv pouze remizoval s Těrekem. Domácí dvakrát trefili tyč a rozhodčí Vladislav Bezborodov neuznal dva jejich góly. V prvním případě to byl asistent rozhodčího, který si všiml, že Asildarov hrál rukou.

Týmy se rozehrávaly poměrně dlouho, ale desetiminutové čekání a rozkoukávání stálo za to. Fotbal, jenž následoval, byl plný zajímavých událostí. První dobrou šanci měl Maicon, když uklouzl Ucijev. Jenže brazilský forvard takový dárek nečekal. Mezitím iniciativu převzal na sebe Alijev. Jeho první střela šla mimo bránu, ovšem následující, ze standardní situace, nadělala Dikanovi nemalé problémy. Pak se gólman Těreku předvedl při ráně Tarasova, který pálil z osmnácti metrů.

Těrek prvně odpověděl až v 19. minutě. Stálo to ovšem za to. Arce trefil tyč a překvapil tak Guilhermeho, kterého ani nenapadlo skákat za balónem. Pak brazilského brankaře protáhly pokusy Lachijalova a Georgieva.

Ve 30. minutě Těrek, který sice útočil zřídka, ale o to ostřeji, předvedl kombinaci po pravé straně a Lachijalov zakončil střelou do tyče, i když kapitán domácích měl před sebou prázdný roh brány. Během 34. minuty vznikla situace, o které se bude dlouho diskutovat. Avšak vypadá to, že Vladislava Bezborodova zachránil jeho asistent. Jinak by rozhodčí ze Sankt-Petěrburgu poznal, jak se dokáže rozhněvat Jurij Palyč. Po centru Georgieva dorážel za záda Dikana Asildarov a Bezborodov ukázal na střed hřiště. Opakovaný záznam ukázal Asildarovu hru rukou.

Protesty hostů, které navíc podržel druhý rozhodčí, byly přijaté a gól nebyl uznán. Po přestávce Těrek začal útočit častěji a nakonec vstřelil branku. Opět ale tento gól byl neuznán. Guilherme vyrazil dalekonosnou střelu Maurícia, Asildarov při dorážce trefil Brazilce a Bracamonteho dorážka prošla za brankovou čáru. V tu chvíli však byl praporek pomezního nahoře.

V 56. minutě Guilherme vykryl tvrdou ránu Georgieva. Lokomotiv bránil a v jednom z mála protiútoku střílel vedle Odemwingie. V 70. minutě už hosté měli svou příležitost proměnit. Dikan měl na tuto situaci svůj názor a tvrdou ránu Dujmoviće nepustil za svá záda.

Aby tlak nepolevoval, Bajdačnyj poslal na hřiště Gvazavu a pak i Sadajeva s Kobenkem. V 86. minutě dostal Maicon křeč, ale Semin namísto Syčeva poslal na hřiště Smolnikova. A v 88. minutě po centru Alijeva málem padl gól. Nakonec si Lokomotiv pohlídal remízu.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele