2. kolo
20.03.2010 12:15 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - FK Rostov 1:1

Těrek Groznyj měl na dosah druhé vítězství v letošním ročníku Premier Ligy, ale hostující FK Rostov v závěru zápasu spasil žolík Ahmetovič. Oba týmy si tak rozdělily po bodu, z kterého určitě budou mít větší radost hosté.

Úvod utkání vyšel Čečencům perfektně, Lachijalov uvolnil úžasnou přihrávkou do samostatného útočníka Šamila Asildarova a ten nabízenou možností nepohrdl. Oba týmy od prvních minut nasadily vysoké tempo, ale postupem času se hra uklidnila a Těrek s jistotou kontroloval vývoj utkání a v prvním dějství byl aktivnější a po zásluze si do kabin odnesl brankové vedení.

Druhý poločas měl velmi slabou úroveň, Těrek hrál na údržbu a hosté se sice snažili o vyrovnání, ale nedařilo se jim překonat obrannou hráz Čečenců. Deset minut před koncem se Jižané přeci jenom dočkali. Centr Lebeděnka špatně odvrátil jeden z obránců Těreku a odražený míč napálil z voleje přesně k tyči Ahmetovič. 

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele