24. kolo
17.10.2010 12:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Těrek Groznyj - CSKA Moskva 0:3

Fotbalisté CSKA se dočkali historicky prvního vítězství v Grozném, navíc vysoko 3:0. O góly vítězů se postarali Doumbia, Vágner Love a Honda.

Těrek se od prvních minut prezentoval rozpačitým dojmem. Na jednu stranu domácí výborně kombinovali, nebezpečně útočili, ale na druhou stranu si také nešlo nevšimnout systematických chyb v obraně. Už ve 2. minutě dostal hodně prostoru útočník CSKA Doumbia, ale nastřelil břevno. Reprezentant Pobřeží Slonoviny měl i další šanci, ale chybu dvojice Hodzjur - Ferreira nevyužil.

V 18. minutě, do třetice všeho dobrého, Doumbia skóroval. Kanonýr CSKA nasměroval rohový kop Tošiče do pravého horního rohu branky Těreku a Moskvané vedli 1:0. Ve 28. minutě měl Těrek skvělou možnost srovnat skóre, po ruce obránce Nababkina měli domácí výhodu pokutového kopu. Lachijalov lobem překonal Akinfejeva, ale sudí Bezborodov nařídil opakování celé situace kvůli předčasnému vyběhnutí jednoho z hráčů Těreku. Na druhý pokus Lachijalov neprokázal pevné nervy a Akinfejev tygřím skokem doprava spasil své mužstvo.

Po přestávce Těrek přidal na aktivitě, ale paradoxně se mu vůbec nedařilo ohrozit branku CSKA. Naopak druhá branka přišla na druhé straně hřiště, Doumbia hlavou prodloužil na svého útočného parťáka Vágnera Lova, ten si pohrál s Omeljančukem a chytrou přízemní střelou k tyči překonal Hodzjura. Na konečných 3:0 zvýšil v 93. minutě střídající Keisuke Honda. Japonec si naběhl na centr Gonzaleze a hlavou nedal brankáři Těreku žádnou šanci.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele