28. kolo
14.11.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Spartak Moskva - Křídla Sovětů Samara 0:0

Spartak nedokázal zvítězit na svém hřišti nad Křídly Sovětů a upevnit si čtvrtou příčku. Před dvěma moskevskými derby má před Lokomotivem a Spartakem Nalčik náskok čtyř bodů.

Samara začala zhurta a bez bázně k soupeři. První poločas se ale nesl v duchu chyb na obou stranách. První střelu vyslal Samsonov, avšak trefil pouze Andreje Ivanova, první akci Spartaku ukončila úder Ibsona, který skončil ve Wellitonovi.

Ve 25. minutě Křídla málem vstřelila gól. Chyboval Dikaň, kterého presoval Elič, když poslal míč na nohu Ivanova. Ovšem naštěstí pro domácí samarský záložník minul. Po následném průniku Ivanova dokonce Samsonov skóroval, jenže byl v ofsajdu. Poločas ukončily útoky domácích. Avšak ani Welliton a ani Pareja neskórovali.

Do druhého poločasu vyběhl na hřiště sedmnáctiletý Alexandr Kozlov, který vystřídal neviditelného Baženova. Hosté přidali v aktivitě, po pravé straně podnikl tři nebezpečné průniky McGeady, ale ani jeden centr se Irovi nepodařil. Tarchanov reagoval na vývoj hry dvěma střídáními. Do hry pustil dva zkušené hráče, Bobra se Savinem a tím zpevnil levou stranu. Následně ale chyboval střed. Pareja se připojil k útoku, poslal balón na Wellitona. Tomu se vrhl naproti Lobos. Sice chilský brankář hrubě chyboval, nejlepší střelec Premier Ligy překonav brankaře však trefil Djordjeviće.

Hru na chvíli přerušil jeden fanoušek, který vyběhl na hřiště a kterého nedokázal nikdo dlouho chytit. Hned po incidentu Kombarov trefil břevno. Týmy odpovídaly na útok útokem. Dikaň se vyznamenal při pokusu Bobra, následně Welliton nepřekonal z blízka Lobose.

Nakonec souboj skončil remízou, která nejspíš neuspokojí ani hosty a ani Spartak.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele