17. kolo
15.08.2010 19:20 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Spartak Moskva 2:3

V Čerkízově uzavíral 17. kolo souboj Lokomotivu se Spartakem. Utkání dvou dosavadních zklamání ligy přihlížel zaplněný stadion Lokomotivu, který byl svědkem napínavé fotbalové podívané a pěti branek. Tři z nich však vstřelil hostující Spartak a vybojoval na hřišti soupeře vítězství v poměru 2:3.

Velké fotbalové podívané naznačovaly už základní sestavy, ve kterých se na obou stranách objevily hned dvě čtveřice Brazilců. Jeden z nich už v 18. minutě otevřel skóre zápasu, když se trefil hostující Welliton po akci dalšího Brazilce Alexe. Domácí však dlouho s odpovědí nečekali, z přímého kopu se ve 20. minutě trefil domácí mistr přímých kopů Aleksandr Alijev.

Rychlý vyrovnávací gól hostující Spartak nijak nerozhodil a nadále byl na hřišti lepším týmem. Po několika neproměněných šancích přišel ve 30. minutě další brazilský koncert, když Alex rozehrál na Ibsona a ten bleskově vysunul Wellitona, který se elegantně uvolnil a vstřelil svůj druhý gól v zápase. Do přestávky tak šel Spartak s jednogólovým vedením.

Ve druhém poločase se poprvé objevila na hřišti domácí ikona Dmitrij Loskov, který se vrátil ze Saturnu a na hřišti v 63. minutě vystřídal Denise Glušakova. Ani on však nedokázal o pár minut později zabránit dalšímu gólu v síti Lokomotivu, když dovršil hattrick hostující Welliton a poslal Spartak již do dvougólového vedení.

Napínavou zápletku získal zápas ještě v 87. minutě, když se po fantastickém pasu Alijeva prosadil kapitán Syčov a snížil na 2:3. Ani v pěti nastavených minutách však domácí nedokázali výsledek vyrovnat a na domácím hřišti podlehli Spartaku Moskva 2:3.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele