15. kolo
01.08.2010 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - FK Rostov 0:1

Nejlepší střelec a tahoun Lokomotivu Alexandr Alijev se opět zapsal do statistik, tentokrát ale pouze červenou kartou. Jeho Loko doma překvapivě podlehlo Rostovu 0:1.

Fanoušci Lokomotivu transparenty přivítali ikonu klubu Dmitrije Loskova, který ale dnes nebyl ani na lavičce náhradníků. Zároveň však dali najevo znepokojení nad posilováním kádru. "Soupeři koupili Bucharova, Kuranyiho, Martinse. A my?," bylo k vidění na jednom z bannerů.

Oleg Protasov naordinoval svému týmu hru na brejky, Lokomotiv si tak od prvních minut vytvořil tlak, šance však ne. Pouze jednou Alijev vysunul Maicona, ale Brazilec střílel těsně vedle.

Ve 35. minutě rozesmutnil stadion Lokomotiv Valikajev, který dopravil míč hlavou do sítě po centru Pavlenka z levé strany.

Do druhého poločasu poslal trenér Semin do hry Wagnera a Traoreho a tlak Loko se zvýšil. Obránci Rostova ale chodili obětavě do střel, nebo se vyznamenal jistý Amelčenko, například proti střele Maicona.

Výbornou šanci měl útočník domácích Železničářů Syčev, ale s Amelčenkem přehodil i branku. Rostov nadále zakládal protiútoky především po levé straně, kde nestíhal obránce Smolnikov, Gatskan po jedné takové akci pořádně protáhl bdělého Guilhermeho.

V závěru utkání byla veškerá pozornost upoutána na mladého rozhodčího Michaila Vilkova, který učinil několik sporných verdiktů. V 75. minutě neváhal dát druhou žlutou kartu ukrajinskému záložníkovi Alijevovi. Zatímco vyloučenou hvězdu Loko provázel ze hřiště bouřlivý aplaus, sudího až do konce utkání hlasitý pískot. Část pískotu ale bylo adresováno i samotným hráčům Lokomotivu, kteří nedokázali najít recept na soustředěnou obranu Rostova a ve výsledku dovolili Jižanům odvést si všechny body za vítězství 1:0.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele