18. kolo
21.08.2010 17:00 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Těrek Groznyj 1:3

Křídla Sovětů ze Samary dále marně bojují o udržení v nejvyšší ruské soutěži. Samara doma prohrála s Těrekem Groznyj 1:3 a stále zůstává v zóně sestupu. Tradiční fotbalový klub z povolží tak čeká ještě tuhý boj o záchranu.

Samara v posledních dnech posílila o talentovaného Jakovleva ze Spartaku a záložnika Sosnina ze Zenitu Petrohrad. Ani jedna z posil se však neukázala v základní sestavě a oba tak pouze ze střídačky sledovali, jak jejich spoluhráči hned od třetí minuty prohrávali, když brankář Lobos vychytal šanci Asildarova, ale nestačil na dorážku Mauricia.

Ve 23. minutě však domácí dokázali snížit gólem Leiltona. Útočník Savin chytrou přihrávkou vyslal brazilského beka do úniku po levém křídle a ten nedal brankáři Dikaňovi žádnou šanci. Vstřelený gól domácí povzbudil a Samara si vypracovala ještě několik slibných šancí. Těrek však zachraňoval brankář Dikaň.

Byli to nakonec ale hosté, kdo dával góly. Ještě před koncem prvního poločasu prošel Jatčenko po křídle a posadil Lachijalovovi na hlavu gólový centr. Druhý gól přidali hosté v 74. minutě, kdy po hrubce Leiltona poslal Brakamonte gólový pas před prázdnou branku Šamilu Asildarovovi, který vstřelil třetí gól Těreku.

Dvě minuty před koncem mohl vedení Těreku zvýšit opět Asildarov, ale jeho střelu tentokrát zastavilo břevno. Ani poté už žádný další gól nepadl a Těrek zvítězil v Samaře 1:3.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele