13. kolo
19.07.2010 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - CSKA Moskva 0:1

Křídla Sovětů Samara pokračují v letošní honbě za záchranou, ke které je dostal hrozící bankrot klubu. Na domácím hřišti však podlehla CSKA Moskva 0:1 a po 13 kolech se nadále krčí na poslední příčce ligové tabulky. O skóre lepší předposlední Sibir má navíc zápas k dobru.

V týmu CSKA opět zůstal jen na lavičce český útočník Tomáš Necid a důvěru na hřišti dostal Brazilec Guilherme. V základní sestavě Armějců tak poprvé od první minuty nastoupil i nigerijský útočník Sekou Oliseh, který zazářil v pohárovém zápase s Torpedem Moskva. Trenér Sluckij pak netrpělivě čeká na nové posily Doumbiu a Tošiče.

Favoritovi z Moskvy vyšel hned úvod utkání, když si v pokutovém území domácích zpracovával míč Mark Gonzalez a byl nešikovně faulovaný Strelkovem. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Alan Dzagojev a bez problémů překonal brankáře Lobose. Hned po devíti minutách hry se tak hosté dostali do vedení.

V dalších minutách CSKA dále ovládalo hru, ale síly na hřišti se pomalu vyrovnávaly a utkání nabídlo spíše vyrovnaný a nijak zvlášt záživný fotbal. Pouze několikrát nudu na hřišti vystřídalo pár zajímavějších momentů na obou stranách hřiště. Možná zaslouženou remízu mohl pro domácí vykřesat střídající Savin, ale pozorný Akinfejev byl proti.

CSKA tak získalo další důležité body ve stíhací jízde za vedoucím Zenitem, Samara naopak přišla o šanci odpoutat se ode dna ligové tabulky.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 - za CSKA: Hodna, Necid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele