9. kolo
05.05.2010 14:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Alanija Vladikavkaz 1:0

Křídla Sovětů zásluhou branky Igora Strelkova porazily Alaniji Vladikavkaz 1:0. Utkání mělo odlišné poločasy. Zatímco v prvním se diváci mohli unudit k smrti, po změně stran bylo u obou branek mnohem více vzruchu.

Utkání řídil sudí Michail Vilkov, pro kterého to byl debut v Premier Lize. 30letý arbitr v prvním poločase moc práce neměl a koneckonců, pramálo se v prvním poločase dělo i na hřišti. Diváci na stadionu Metallurg se v krásném slunečném počasí alespoň mohli opálit, když už nic.

Na začátku druhého poločasu Křídla Sovětů vyslaly vůbec první přímou střelu na branku a byl z toho gól. Na centr obránce Drmiče nedosáhl Gnanou a číhající Strelkov míč hlavou dopravil za záda brankáře Vladikavkazu Keržakova. Vstřelená branka Samaře přidala na sebedůvěře a mladý gólman Keržakov se musel několikrát vyznamenat. Alanija Vladikavkaz v útoku spoléhala na Kuzněcova, který v prvním případě nebezpečné střílel a ve druhém dokonce skóroval, ale před gólem porušil pravidla faulem na Lobose. Domácí bránili velmi dobře a nováček se do závěrečného hvizdu nezmohl na odpověď.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru, rfpl.org

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele