10. kolo
10.05.2010 16:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FK Rostov - Rubin Kazaň 0:2

Kazanský Rubin přehrál venku Rostov. Do střelecké listiny se zapsali Sergej Semak a Alexandr Bucharov.

Zápas začal v rychlém tempu. Zprvu byli těmi aktivnějšími domácí. Trenéra Rubinu Berdyjeva to dokonce zvedlo z lavičky. Pokárání od Berdyjeva nejspíš zapůsobilo a hosté začali hrát směleji. V 10. minutě vybojovali rohový kop a po rozehrání mohli dokonce skórovat. Ale Orechov z metru nemohl hlavou trefit bránu. Tři minuty nato z podobné vzdáleností Bucharov poslal míč někam do nebes.

Při této akci se zranil Kasajev a Berdyjev byl vynucen střídat. Na hřišti se objevil Gorbanec. Příchod nového hráče oživil hru Rubinu. Zpočátku Gorbanec vybojoval volný kop, pak z levého křídla nebezpečně centroval podél branky Rostovu.

Kazaň se neostýchala střílet z větších vzdáleností. Rubin prostě dominoval. Klidně mohl vést už v první půli. Ve 34. minutě Bystrov rozehrával volný kop, trefil tyč a k odraženému balónu přispěchal jako první Noboa. Hráč byl připraven vystřelit, ale někdo do něj zezadu strčil. Sudí to však nejspíš nezaregistroval, proto nepískal.

Po přestávce se hra ze strany hostů mnohem zlepšila. Nejspíš jim jejích trenér v kabině dodal adrenalin. Rostované se neustále tlačili dopředu. V jedné z nebezpečných situací se ocitl Ahmetović, který vtrhl do pokutového území a snažil se skórovat. Úřadujícího mistra zachránil Ryžikov.

V 63. minutě se konečně měnilo skóre. Domácí chybovali ve středu hřiště, Bucharov poslal pas na Semaka a ten překonal Amelčenka. Prostasovu nezbývalo nic jiného, než pustit na hřiště svého nejlepšího hráče Pavlenka. Rostov začal útočit s čerstvými silami. Avšak domácím chyběla přesnost. Co se týče Rubinu, nepůsobil tak živě a netlačil se dopředu za každou cenu. Ovšem i přesto dokázal skórovat. V 77. minutě po rohovém kopu upravil na konečných 0:2 Bucharov. Rostov tak nedokázal navázat na skvělý výsledek z minulého kola.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele