25. kolo
24.10.2010 16:45 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

FK Rostov - Křídla Sovětů Samara 1:2

Křídla Sovětu zvítězila v Rostovu, posunula se tak na 12. příčku a vzdálila se od sestupové zóny na čtyři body. Samařané sice mají koncem sezóny složitý los, ale výsledky v posledních zápasech má tým víc než dobré, Křídla totiž neprohrála čtyři utkání po sobě.

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří byli více soustředění na bodový zisk. První střelu vyslal Savin už ve druhé minutě. Amelčenko balón chytil. Poté měl hostující tým dvě příležitostí. První nevyužil střílející Leilton, podruhé však Djordjević lehkým dotekem hlavy umístil Samsonovův centrovaný balón do brány. Následovala šance Jakovleva, který obehrál dva obránce a vystřelil, jenže Amelčenko byl připravený.Následující útok Jakovlev zakončil pasem na Savina, ale tomu se nevyvedla střela.

Na konci poločasu se začali snažit i domácí. Dokonce se jim podařilo vyrovnat. Pavlenka zastavili při jeho průchodu do pokutového území, jenže Gatcan poslal pas na pravou stranu, kde čekal Lebeděnko. Lobos ještě dokázal lehce tečovat letící míč, ale na dorážku Adamova neměl nárok.

V druhém poločase začala být hra příliš chaotická. K vidění byla spousta soubojů, ovšem bez pořádných šancí na jedné či druhé straně. V 64. minutě po centru Leiltona mohl skórovat Savin, avšak to by se musel trefit do brány. Nakonec vsítil gól Jakovlev. Fotbalista, kterého si křídla půjčili ze Spartaku, obehrál při průniku do šestnáctky Chaguše a poslal míč do vzdálenějšího horního rohu. Jelikož Samaru čekají zápasy s Rubinem, CSKA, Spartakem Moskva, Dinamem a Zenitem, plný počet bodů z Rostova může mít cenu zlata.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele