27. kolo
06.11.2010 16:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Rostov - Dinamo Moskva 1:1

Dinamo nedokázalo navázat na předcházející výhru nad Novosibirskem a ve vyrovnaném zápase bralo jeden bod ze hřiště Rostova. Za domácí vsítil branku Jankov, za hosty poté vyrovnal Samedov.

Začátek zápasu byl velice nervózní s málo šancemi na obou stranách, aktivnější byli hlavně domácí, ale Šunin všechny jejich pokusy lapil. V 15. minutě svého vlastního brankáře ohrozil Epureanu, ale gólman hostí situaci kontroloval. V 28. minutě se osmělili hosté. Kurányi utekl Okoronkwovi a už se chystal pálit do odkrytého prostoru, ale Nigerijec na poslední chvíli zabránil gólu tím, že střele nastavil nohu a z následného rohu také Moskvanům štěstí nezapršelo. Ale v 36. minutě se domácí fanoušci konečně dočkali. Jankov se uvolnil na pravém křídle a snažil se nacentrovat před branku, ale jakýmsi nedopatřením balon nenašel hlavu žádného spoluhráče, nýbrž se zastavil až o síť Šuninovy branky, ten stál jako opařený - 1:0 pro domácí.

To byl kromě pár náznaků Kurányiho poslední zajímavý moment první půle. Do šaten se šlo tedy za stavu 1:0.

Druhý poločas začali lépe hosté, konkrétně Samedov vstřelil v 51. minutě vyrovnávací gól. Samedov dostal dlouhý pas po zemi za obranu, dostal se k míči, ve vápně si ho moc předkopl, a tak se dostal do ostrého úhlu, Amelčenko byl připravený lapit případnou přihrávku před branku, ale prostor u tyčky byl volný, toho hráč Dinama využil a vsítil tak důležitý gól - 1:1.

O deset minut později ten samý hráč málem dal druhou branku. Samedov po přihrávce Voronina vypálil a jeho střela jen těsně minula tyč branky domácích. Poté se hra vyrovnala a kouskovala častými střídáními, jen Voronin a Andjelkovič vyzkoušeli bdělost brankářů. Takhle se hrálo až do konce a když v nastavení neuspěl ani Rebko, tak po konečném hvizdu svítily na tabuli dvě velké jedničky, což značí zaslouženou remízu 1:1.

Autor: Jan Nápravník / www.championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele