28. kolo
13.11.2010 17:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Rubin Kazaň 2:2

Dinamo nedokázalo udržet nadějný náskok 2:0 a pouze remizovalo na domácím hřišti s Rubinem. Hrdinou zápasu se stal Noboa, který dal oba góly za hosty.

Zápas začal hodně zvolna, nikdo se do útoku moc nehnal a když už, tak akce končily v lepším případě střelou mimo bránu. Za zmínku stojí až situace z 24. minuty, kdy se domácí dostali do vedení. Voronin se uvolnil na levém křídle, seběhl si k vápnu a poslal lahůdkový centr před bránu, kde níkým nehlídaný Epureanu zády k brance dokázal usměrnit hlavičku tak, aby Ryžikovovi nedal šanci - 1:0.

O deset minut později bylo v Moskvě ještě veseleji. Voronin utíkal vstříc brance, před vápnem přihrál doprava na Samedova, který odcentroval před bránu, kde Semšov hlavou přiťukl směrem k tyčce a tam stál Kurányi a pohotově hlavou završil tuto akci gólem. Kurányi se stal opravdu pro Dinamo nepostradatelným - 2:0.

Poté se konečně osmělili i hosté. Po autu se k míči ve vápně dostal Kalešin, obhodil si obránce domácích a zastavil ho až Šunin včasným vyběhnutím. Pět minut na to, ve 43. minutě, Dinamo dokonce zachránilo břevno. Stalo se tak po hlavičce Noboy. A jelikož žádná jiná střela svůj cíl nenašla, tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro domácí. Zaslouženě.

Jak skončil poločas první, tak začal ten druhý. Tlakem hráčů Rubinu. V 49. minutě to přineslo ovoce. Rjazancev utekl po pravém křídle a nacentroval před branku, kam si naběhl Noboa a tomu již nedělalo problém pohodlně zavěsit - 2:1.

O pár minut později po rohu hlavičkoval kapitán hostí Noboa přímo do rukou Šunina, který musel děkovat bohu, že se tak dobře postavil. V 64. minutě pálil z hranice vápna Karadeniz na vzdálenější tyč, ale výborný Šunin míč vyrazil mimo. Kazaň tak moc tlačila, až se jí povedlo srovnat. O minutu později po Karadenizově střele se dostal k hranici vápna opět aktivní Noboa a proti jeho střele k tyči neměl gólman domácích sebemenší šanci - 2:2.

A jelikož v nastavení netrefil Samedov bránu z přímého kopu, tak zápas skončil zcela zaslouženě 2:2. Hosté mohou děkovat Noboovi, že srovnal a domácí Šuninovi, že je tolikrát podržel.

Autor: Jan Nápravník / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele