18. kolo
22.08.2010 14:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskva 3:0

Na Areně Chimki se dnes utkala dvě mužstva s velkými předsezonními plány, které se však u obou zatim změnily pouze v herní i výsledkové zklamání. Dinamo Moskva hostilo Lokomotiv, který má v posledních dnech velmi nabitý program kvůli předkolu Evropské ligy proti švýcarskému Lausanne.

Zvláštní příchuť měl zápas pro Tomislava Dujmoviče, který minulý týden přestoupil z Lokomotivu do Dinama a hned ho tak čekal souboj proti svým bývalým spoluhráčům. V prvním poločase to pak byl právě Dujmovič, kdo patřil k nejlepším hráčům na hřišti a vyslal několik nebezpečných přihrávek za obranu hostí.

Cílem většiny finálních přihrávek byla domácí hvězda Kevin Kuranyi, jenž hned ve čtvrté minutě vstřelil první gól, který však nebyl uznán kvůli offsidu. První regulérní branku vstřelil až ve 42. minutě , kdy dvěma doteky proměnil šanci po chytré přihrávce Semšova. Gólem Kuranyho tak Dinamo gólově uzavřelo jasnou herní převahu prvního poločasu.

Do druhého poločasu vstoupil Lokomotiv se dvěma změnami, když trenér Sjomin poslal na hřiště Dramana Traore a Dmitrije Tarasova. Změny v sestavě o něco oživily hru hostí, ale Dinamu se podařilo udržet taktovku zápasu a v 73. minutě přidal druhý gól domácích opět Kevin Kuranyi. Druhým gólem Dinamo ztvrdilo svoji převahu a s přehledem dohrávalo zbytek zápasu.

V závěrečných minutách se ještě stačil po dvou žlutých kartách vykartovat střídající Dujmovič a v oslabení hrající Lokomotiv ještě potřetí inkasoval po ráně z kopačky Česnauskise. Dinamo tak zaslouženě porazilo Lokomotiv 3:0.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele