15. kolo
31.07.2010 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Křídla Sovětů Samara 1:1

Dinamo Moskva pokračuje v trápení, v 15. kole jen remizovalo 1:1 s posledními Křídly Sovětů Samara. Bělomodrým nepomohla ani nová věhlasná posila do útoku, Němec Kevin Kuranyi.

Křídla Sovětů vedl poprvé staronový trenér Alexandr Tarchanov, ten nahradil na lavičce rezignujícího Jurije Gazzajeva. Kouč Dinama Miodrag Božovič poprvé nasadil svého útočné eso, německého útočníka Kevina Kuranyiho, další posila Lomić se také objevil v základní sestavě. Nicméně marodku mělo před utkáním Dinamo přeplněnou, z různých zdravotních důvodů chybí Epureanu, Fernandez, K.Kombarov, Česnauskis a Ropotan.

V dresu bělomodrých byl nejaktivnějším mužem Andrej Voronin, přes podhrota Dinama šly prakticky všechny útoku. Hře obou mužstev ale chyběla přesnost, a tak největší šance vznikaly po standardních situacích. Samedov z přímého kopu pořádně prověřil Lobose. V nastaveném čase si na centr Lomiće naběhla nová posila Dinama Kevin Kuranyi, ale jeho hlavička šla do boční sítě.

Samara nebyla výkonem pozadu, nebezpečný byl přímý kop Budylina, jen těsně minul tyč a ještě nebezpečnější byla akce Ivanova, který utekl svému strážci Chochlovovi, bělomodří mohou být rádi, že na jeho střílenou přihrávku nikdo z hráčů Křídel Sovětů nedosáhl.

Po změně stran Dinamo obklíčilo Samaru před vlastní brankou. Pozornost Lobose vyzkoušel Voronin, potom do rukou chilského brankáře střílel z přímého kopu veterán Chochlov a v dalším útoku Dinama po přihrávce Kuranyiho poslal míč jen těsně nad branku všudypřítomný Voronin.

Nakonec obrana Křídel Sovětů kapitulovala, na střelu Semšova z hranice šestnáctky se Lobos marně natahoval. Na 2:0 mohl zvýšit Kuranyi, ale po přihrávce Dmitrije Kombarova ho v šanci podvedl míč. Křídla se k brance Gabulova dostávaly velice složitě, přesto pět minut před koncem svítil na tabuli nečekaný stav 1:1. Smolař v souboji se Savinem hlavou překonal vlastního brankáře Gabulova.

U Chochlova a Kokorina byly v závěru možnosti zvrátit nepříznivý průběh, ale Lobos nebezpečné střely zlikvidoval. Dinamo opět ztratilo body, ale to už letos určitě nikoho nepřekvapuje.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele