13. kolo
17.07.2010 19:00 CET
3 : 2
(2:2)

Reportáž

Dinamo Moskva - FK Rostov 3:2

Dinamo Moskva porazilo FK Rostov v přestřelce 3:2 a připisuje si proti konkurentovi o evropské poháry velmi cenné tři body.

Přeložení utkání na 21:00 moskevského času přispělo k tomu, že se utkání hrálo ve vysokém tempu. Do vedení se dostal Rostov už v 11. minutě, po chybě Kolodina dostal hosty do vedení 1:0 Roman Adamov. Bělomodré branka nezaskočila a hrálo se u branky Rostovčanů, ve 23. minutě si domácí mohli vychutnat ovace poloprázdného stadionu v Chimkách, Kolodin napravil svou chybu u inkasované branky a nádhernými bočními nůžkami vyrovnal na 1:1.

Ve 31. minutě dokonalo Dinamo obrat, Semšov prostrčil míč na Voronina a ten si počínal chladnokrevně. Hosté ale stihli do poločasu odpovědět, nádhernou střelou z třiceti metrů překvapil brankáře Gabulova svým prvním letošním gólem Lebeděnko.

Ve druhém poločase, konkrétně v 55. minutě, šlo Dinamo opět do vedení. Rychlé rozehrání standardní situace překvapilo obranu Rostova a na zadní tyči nehlídaný Vladimir Granat hlavou stanovil účet utkání na 3:2.

Vítězství Dinama mohl následně pečetit Semšov, zkušený záložník si naběhl na centr Samedova, ale trestuhodně přestřelil z malého vápna. Trenér hostů Protasov poslal na hřiště žolíky Ahmetoviće s Blatnjakem, ale ani ti Rostov nespasili a Dinamo si připisuje druhé vítězství pod novým trenérem Božovičem.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele