2. kolo
21.03.2010 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Dinamo Moskva 0:0

Fotbalisté CSKA Moskva se před zraky trenéra Interu Milán Josého Mourinha příliš nepředvedli, v derby s Dinamem Armějci uhráli bezbrankovou remízu, s kterou mohou být vzhledem k průběhu zápasu spokojeni.

CSKA zůstal posledním ruským klubem v evropských pohárech a už 31. března ho čeká první zápas Ligy mistrů proti Interu Milán. Jeho trenér José Mourinho byl dnes v Chimkach osobně přítomen na utkání, ale musí odjíždět se smíšenými pocity, hráči CSKA mu dnes rozhodně neukázali, čeho jsou schopni.

Herní převahu i více šancí mělo na kopačkách Dinamo, ale skvělý Akinfejev vytáhl několik bravurních zákroků proti střelcům bělomodrých a v 36. minutě ho navíc zachránilo břevno. Největší šanci CSKA v první půli si vytvořil Dzagojev, ale nepodařilo se mu přehodit brankáře Gabulova.

Druhý poločas přinesl méně šancí i pomalejší tempo. Po hodině hry se oba trenéři pokusili oživit úroveň utkání novými tvářemi, na straně CSKA se místo Dzagojeva dostal na hřiště Mamajev, hostující trenér Kobelev poslal na hřiště Granata místo Česnauskise. Granat měl hned dost práce s rychlonohým Krasičem, kterého zastavil na poslední chvíli.

V 78. minutě si vypracovalo Dinamo další obrovskou příležitost, ale opět jí zneškodnil hrdina CSKA Igor Akinfejev, když vyškrábl do sítě směřující hlavičku Epureaneho. Po takovém scénáři mohl být kouč rudoarmějců Sluckij spokojen s remízou, přesto ještě v závěru posílil útok o Guilhermeho, který nahradil letos nevýrazného Krasiče. V závěru utkání mohl svou velikost potvrdit Japonec Keisuke Honda, ale v prvním případě ho po sólu na poslední chvíli zastavila obrana Dinama a v nastaveném čase mířil těsně vedle.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele