17. kolo
15.08.2010 18:30 CET
4 : 0
(4:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Anži Machačkala 4:0

Zápas mezi CSKA a Anži byl ještě ráno před zápasem v ohrožení kvůli vracejícímu se smogu na území Moskvy a moskevské oblasti. Nakonec však fotbalový svaz rozhodl o tom, že se utkání v Chimkách odehraje a domácí fanoušci tak mohli být svědky ofenzivní exhibice svého mužstva, které během jednoho poločasu smetla hosty z Dagestánu v poměru 4:0.

V základní sestavě Armějců se opět objevily všechny tři letní posily Vagner Love, Seidou Doumbia a Zoran Tošič, i objev posledních zápasů Sekou Oliseh. Celá čtveřice od prvních minut ovládla zápas a zasypávala domácí obranu jedním útokem za druhým. Gólově se pak CSKA prosadilo hned ve 13. minutě, kdy vstřelil první gól zápasu Sekou Oliseh.

Na levém kraji zálohy zářil srbský záložník Zoran Tošič a ve 20. minutě po drzém průniku připravil na zlatém podnosu gól Brazilci Vagnerovi, který zvýšil na 2:0. Třetí gól pak Tošič vstřelil sám, když se ve 35. minutě prosadil krásnou dalekonosnou ranou. Několik dalších šancí mezitím zlikvidoval brankář Abajev a při střele Hondy mu pomohlo břevno.

Gólovou i herní exhibici CSKA v prvním poločase završil ve 44. minutě opět Sekou Oliseh. Mladý Nigerijec se elegantně prokličkoval hostující obranou a nekompromisní ranou své sólo zakončil. Do poločasové přestávky tak šli domácí s pohodlným čtyřgólovým vedením.

Druhý poločas již domácí dohráli ve volnějším tempu. Hosté se dostali i do několika šancí a obraz hry byl vyrovnanejší, ale celkově si CSKA vedení pohlídalo a trenér Leonid Sluckij mohl v klidu protočit sestavu a poslat na hřiště několik náhradníků. CSKA tak pohodlným vítězstvím 4:0 stáhlo náskok Zenitu na čele tabulky a nevzdává se v boji o titul.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele