27. kolo
07.11.2010 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Alanija Vladikavkaz - Lokomotiv Moskva 0:0

Lokomotiv nedokázal zvítězit na půdě Vladikavkazu a sen o pohárové Evropě se mu tak vzdálil. Domácím remíza také nevyhovuje, protože Anži a Perm vyhrály. Železničáři navíc vytvořili nelichotivý rekord ligy, když se nechal vyloučit Slovák Ďurica. Jedná se již o 9. červenou kartu pro Loko v této sezóně.

Začátek zápasu patřil hostům. Prosazovali se zejména po rohových kopech, ale jejich hlavičky byly nepřesné. V 18. minutě mohli Moskvané vést. Wagner šikovně přeloboval obranu, čímž vyslal Syčova, který tváří v tvář Chomičovi selhal. O 10 minut později bylo horko na druhé straně. Nizamudtinov v souboji jeden na jednoho vyzrál na Ďuricu a tomu nezbylo nic jiného než faulovat. Rezultovala z toho červená a penalta pro Vladikavkaz. Loko se opravdu činí, již v minulém kole byl v 1. půli vyloučen Baša. Jenže Florescu penaltu trestuhodně zahodil. Netrefil totiž vůbec bránu. Jeho technická střela letěla vedle tyče. Poté měli mírnou převahu hosté, do šancí se dostávali hlavně z rohů jako na začátku zápasu, ale žádná velká šance se neurodila, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0. Semin v kabině své svěřence asi nepochválil.

V druhé půli se začínala projevovat přesila domácích. Gnanou za začátku druhé půle po rohu málem skóroval, chyběl kousek a v 56. minutě trefil Nizamudtinov po střele z hranice vápna dokonce břevno. Poté se hra uklidnila. Hosté spoléhali na brejky a hodně zahušťovali prostor před brankou, takže náznaky Alanije většinou končily odkopem od branky nebo nepřesnou střelou. Loko se prakticky nedostávalo do šancí. Až v 81. minutě po přihrávce Loskova pálil Syčov, ale Chomič ho vychytal. Zápas nakonec málem skončil jako ten v Machačkale minulý týden, po závaru se k míči dostal Alijev, již pálil do odkryté svatyně domácích, ale Chomič se na poslední chvíli postavil do střely a odvrátil míč na roh. Z toho hosté taky gól nedali , a tak zápas skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele