17. kolo
09.08.2009 14:15 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Zenit Petrohrad - Tom Tomsk 0:2

Zenit Petrohrad prohloubil svoji výsledkovou krizi, když před domácím publikem na stadionu Petrovskij nestačil na Tom Tomsk.

Nejaktivnějším hráčem Zenitu prvních minut byl bývalý hráč Tomsku Sergej Kornilenko, který dvakrát střílel z výhodné pozice. Domácí Petrohrad měl více ze hry, Tomsku nezbývalo nic jiného než se bránit, ale úspěšně se mu to dařilo. Favorit mohl hostům zatápět ještě víc, kdyby se mu dařilo kopat rohové kopy, v této disciplíně však selhal jak Rosina, tak Huszti.

Druhý poločas začal obrovskou příležitostí Zyrjanova, na střelu zkušeného záložníka ale pohotově zareagoval Parejko. Nedáš - nedostaneš, obránce Zenitu Meiru předskočil Jokič a otevřel gólový účet zápasu. Po inkasované brance to měl Zenit ještě mnohem těžší při dobývání zahuštěné obrany Tomsku. A přišel také druhý úder do sítě Zenitu, roh Volkova zakončil hlavou Charitonov a zvýšil na 2:0 pro hosty.

Zenit, který si před startem ligy nedával jiné cíle než titul, ztrácí na vedoucí Rubin Kazaň už deset bodů. Loňský vítěz Poháru UEFA je v tabulce na sedmém místě. Znamená to konec úspěšného trenéra Dicka Advocaata?

Autor: David Kubáň / sport-express.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele