28. kolo
08.11.2009 14:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Zenit Petrohrad - Těrek Groznyj 2:0

Zenit Petrohrad se po vítězství 2:0 nad Těrekem Groznyj vrátil na třetí místo, před svými konkurenty má nyní dvoubodový náskok. Hrdinou zápasu se stal turecký útočník Fatih Tekke, který dal obě branky domácích.

Zenit hostil na svém stadionu Těrek Groznyj, který v posledních týdnech působí odevzdaným dojmem. Herní projev Čečenců se nezměnil ani na stadionu Petrovskij. Zenit Petrohrad měl od prvních minut drtivou převahu, která vyvrcholila úvodním gólem Tekkeho, centr Radka Šírla dopravil Turek hlavou za záda bezmocného brankáře hostů Dikana. O třináct minut později měl Tekke prsty v dalším gólu, po jeho střele si dal Ucijev vlastní gól. Hosté se za celý první poločas neprosadili do šance.

Po změně stran Zenitu stačil i profesorský výkon, aby si v poklidu pohlídal dvoubrankové vedení. Domácí přidali ještě třetí gól, ale ten sudí Baskakov pro faul neuznal.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele