25. kolo
18.10.2009 12:00 CET
1 : 3
(0:3)

Reportáž

Těrek Groznyj - FK Rostov 1:3

Rostov v Grozném senzačně zvítězil 3:1, všechny branky dali hosté v prvním poločase. Těreku nepomohl ani debut uzdravené letní posily v základní sestavě Hectora Bracamonteho, Argentinec byl vystřídán o poločase.

Diváci v Grozném v prvních dvaceti minutách viděli dvě branky, k jejich neradosti však obě padly do sítě jejich Těreku. Ve 12. minutě poslal hosty do vedení 1:0 Gackan a o šest minut později překonal Dikana tvůrce hry Rostovu Alexandr Pavlenko. Trenér Těreku Groznyj na tyto neúspěchy rychle reagoval a stáhl ze hřiště hrozného Haimoviče, kterého nahradil Brazilec Cléber. Tou dobou vzal Těrek iniciativu do svých rukou, ale poslední slovo v prvním dějství měl opět Rostov, z brejku se sám před gólmanem nemýlil Ahmetovič.

Během poločasu lodivod Těreku stáhl ze hřiště neviditelného Bracamonteho a šanci dal odchovanci Sadajevovi. Mladý útočník se za důvěru odvděčil už v 51. minutě, kdy krásnou střelou rozvlnil míč za zády zaskočeného Mandrykina. O pár chvilek mohl Sadajev snížit na 2:3 z pohledu Těreku, ale nastřelil břevno. Skoro celý druhý poločas hrál Těrek se třemi obránci a snažil, ale obrannou tvrz Rostovu se mu překonat nepodařilo. Těreku nepomohlo ani vyloučení Astafjeva v 89. minutě a klub z Čečenska tak propásl možnost dostat se na sedmé místo.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele