3. kolo
04.04.2009 12:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Dinamo Moskva 1:0

Z Groznyj se vozí bude obtížně a dnes se o tom přesvědčilo do třetího kola vedoucí Dinamo, v čečenské metropoli prohrálo 1:0, když jedinou branku vsítil holohlavý bijec Timur Džabrajlov.

Úvodní aktivita přinesla domácímu Těreku úspěch, po několika nebezpečných momentech se svěřenci ambiciózního trenéra Grozného dostali do vedení. Po centru Georgieva zahrozil hlavou Cléber a brankář Gabulov míč jen vyrazil před nohy dorážejícího Džabrajlova. Modrobílí poté převzali iniciativu, ale na fungující obranu Těreku nedokázali do konce prvního poločasu najít recept. Největší šanci na vyrovnání měl kapitán Chochlov, když jeho hlavičku skvělým zákrokem zneškodnil Dikan.

Ve druhém poločase zahrozili nebezpečnými střelami hostující Keržakov a Dmitrij Kombarov a zdálo se, že Dinamo má velkou šanci na vyrovnání. V 74. minutě ale všechny ambice Dinama pohřbil Granat, když šel po druhé žluté kartě pod sprchy. Poté už bylo Dinamo blíže inkasované brance než vyrovnání, což dokazuje neuznaný gól a tyč střídajícího útočníka Těreku Prudnikova.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele