13. kolo
11.07.2009 16:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - CSKA Moskva 1:1

CSKA Moskva už bez Jurije Žirkova nedokázalo porazit čečenský Těrek Groznyj na jeho hřišti. Na úvodní branku Necida z 68. minuty odpověděl Těrek prakticky ihned přesně provedeným pokutovým kopem z kopačky Pancua.

Bez tří hráčů základní sestavy se muselo obejít CSKA v sobotním utkání, na hřišti se z různých důvodů neobjevili Daniel Carvalho, Vágner Love a Jurij Žirkov. Poslední jmenovaný už za CSKA Moskva nenastoupí, protože přestoupil do londýnské Chelsea.

Do základní sestavy se tak vrátil tvůrce hry Alan Dzagojev, šanci dostali i další dva mladíčci, Caner Erkin a Tomáš Necid.

Prakticky celý první poločas se hrálo bez šancí. Armádní klub vážně zahrozil dvakrát a vždy v tom měl prsty talentovaný záložník Alan Dzagojev. Nejprve krásnou kolmicí vyslal Krasiče, který však byl vytlačen z ideálního střeleckého úhlu a gólmana Dikana vážně neohrozil. O několik minut později Dzagojev přesným centrem našel nabíhajícího Necida, proti razantní hlavičce českého reprezentačního útočníka však vytáhl skvělý zákrok gólman domácích.

Také Těrek si v prvním poločase vytvořil vynikající příležitost, po obrovské chybě Ščennikova pálil z Georgijev z deseti metrů trestuhodně vedle.

V 68. minutě přišla velká chvíle Tomáše Necida. Mladý útočník si počkal na zadní tyči na centrovaný míč Erkina a zblízka otevřel účet zápasu. Českému reprezentantovi gól zhořkl o několik chvilek později, po ruce Aldonina ve vlastním pokutovém území se kopala penalta, kterou útočník Pancu s přehledem proměnil.

Autor: David Kubáň / Eurofotbal.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Necid Škoda remízy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Špilmachr

Jo čuch na goly to on ma chce to vic nastupovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele