4. kolo
12.04.2009 17:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - FK Saturn 1:1

Skoro celý zápas se v utkání Spartak Nalčik - Saturn nic zajímavého nedělo, pak přišla poslední desetiminutovka a s ní i dvě branky. Kavkazský Spartak dostal do vedení Amisulašvili, hosté však dokázali odpovědět díky trefě nejlepšího střelce Saturnu v minulé sezoně Marka Topiče.

Za celý první poločas oba týmy svými střelami nenašli prostor mezi třemi tyčemi. V nepříliš záživné pětačtyřicetiminutovce přicházely jen pološance a nepřesné střely, z nichž nejgólovější parametry měl pokus brazilského fotbalisty ve službách Nalčiku Leandra.

V úvodu druhého dějství se uvedl opět Lendro nepřesnou střelou. Fanoušky dnešní fotbal nemohl bavit, začali se tak bavit po svém a díky pyrotechnice zamořili stadion hustým dýmem, sudí Karasev tak musel utkání na několik minut přerušit. Vedení Spartaku Nalčik se tak podle všeho bude muset smířit s vysokou pokutou od disciplinární komise ruského fotbalového svazu.

O nevalné kvalitě utkání vypovídá fakt, že první střela mezi tři tyče se konala až v 66. minutě, kdy střelu domácího záložníka Goguy lapil brankář Saturnu Antonín Kinský. Jednička Saturnu Kinský se poté vytáhl proti střele Mašukova.

Nalčik byl za zvýšenou aktivitu odměněn na začátku poslední desetiminutovky. Střelu Bikmajeva z přímého kopu sice Kinský dokázal vyrazit, ale jen před nohy dobíhajícího obránce Amisulašviliho a ten vstřelil první gól Nalčiku v tomto ročníku. Radost tribun ale netrvala dlouho, za Röberův Saturn totiž vyrovnal sváteční střelec Igonin.

Domácí mohli v závěru strhnout vítězství na svou stranu, ale útočníka kavkazského Spartaku Koncevoje vychytal Kinský. Na vítězství tak čekají domácí už alarmujících třináct utkání.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele