8. kolo
11.05.2009 14:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - FK Chimki 0:0

V nepohledném utkání mezi aspiranty na sestup Spartakem Nalčik a FK Chimki se zrodila bezbranková remíza. Domácí Nalčik sahal po třech bodech, dvě minuty před koncem však neproměnil zadák Amisulašvili penaltu.

První poločas byl především o boji, ostatně jako celé utkání. Fotbalových momentů bylo poskromnu, až ve 43. minutě vzrušil diváky nastřeleným břevnem obránce Nalčiku Džudovič.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se začalo na hřišti konečně dít něco souvislejšího. Gólman Chimek Berezovskij totiž dvakrát uspěl proti záložníkovi Leandrovi. Kavkazský Spartak byl aktivnější, hosté se dostávali k ohrožení jejich brány jen výjimečně, přesto jednou málem skórovali, obránce Jatčenko zaskakoval na brankové čáře za gólmana Chomiče.

V samotném závěru utkání přišla velká chvíle brankáře Chimek Berezovského. Po faulu na brazilského útočníka Felipeho se kopala penalta, zkušený Berezovskij ale měl proti exekutorovi Amisulašvilimu pevnější nervy a zachránil hostům alespoň bod.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele