9. kolo
16.05.2009 12:15 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Těrek Groznyj 4:0

Lokomotiv rozstřílel Těrek Groznyj 4:0 a potvrdil vzrůstající formu z posledních týdnů. Při chuti byl především útočník Peter Odemwingie, který do sítě Čečenců nasázel dvě branky. Hosté naopak pokračují v bídných výkonech, nevyhráli už šest kol v řadě.

Gólové představení Lokomotivu se začalo psát ve 13. minutě. Odemwingie po pasu Rodolfa vyhrál souboj s Bendzem a prostřelil chybujícího Dikana. Byl to vůbec první gól pro nigerijského kanonýra v tomto ročníku. Hostující Těrek působil odevzdaným dojmem a před branku Marka Čecha se dostával jen sporadicky, ve zbytku poločasu si tak červenozelení těsné vedení uhlídali.

Uběhlo několik minut druhého poločasu a skóroval opět Odemwingie. Špatné zprávy pro Těrek pokračovaly, rumunský útočník Pancu strčil do brankáře Čecha a byl vyloučen. V deseti hosté úplně rezignovali, do malé domů od Smirnova vběhl Glušakov a poklidně zvýšil na 3:0. Při chuti byl Odemwingie, ale nakonec se kýženého hattricku nedočkal. Poslední, čtvrtý gól do sítě čečenského mužstva totiž přidal vlastním gólem Bouli a korunoval tak tragické představení svěřenců trenéra Vjačeslava Grozného.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele