7. kolo
03.05.2009 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Spartak Nalčik 1:0

Mladý trenér Vladimir Maminov může být se svým debutem na lavičce Lokomotivu Moskva částečně spokojen. Jeho mužstvo v domácím prostředí vybojovalo tři body za vítězství 1:0 proti Spartaku Nalčik, když jedinou branku utkání vsítil chorvatský záložník Tomislav Dujmovič. Domácí se však trápili a legendu Loko čeká spousta práce.

Lokomotiv od prvních minut vládl nad míčem, pokoušel se kombinovat, ale svěřence Maminova brzdila nepřesnost. Šancí si moskevští vytvořili poskromnu, o střely ze střední vzdálenosti se pokoušeli Odemwingie a Dujmovič. Hosté, soustředící se na protiútoky, byli v tomto směru ještě pasivnější, Berchamov střílel vedle. Pro další vývoj utkání bylo klíčové vyloučení záložníka Nalčiku Goguy krátce před koncem poločasu.

Křečovitý Lokomotiv se nemohl dlouho proti organizované defenzívě kavkazského Nalčiku prosadit, až v 65. minutě tečoval střelu domácího obránce Rodolfa jeho spoluhráč Dujmovič tak šikovně, že Chomič neměl nárok. Ve zbývajících minutách utkání se hra častými fauly kouskovala, a přestože Lokomotiv předvedl špatný výkon, cenné tři body zůstaly doma.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele