16. kolo
02.08.2009 17:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - FK Rostov 2:0

Staronový trenér Lokomotivu Jurij Sjomin se dočkal prvního vítězství, jeho svěřenci porazili FK Rostov 2:0 a vytáhli se do první poloviny tabulky.

V 15. minutě Rostov potvrdil, že je v koncovce poslední zápasy žalostný, Lebeděnko v tisíciprocentní šanci selhal. Podobně obrovskou příležitost spálil i domácí útočník Dmitrij Syčev, ruský reprezentant z dorážky přestřelil prázdnou branku. Lokomotiv zvyšoval tlak a Rostov se bránil, aktivita přinesla domácím odměnu. Kapitán Dinijar Biljaletdinov otevřel z přímého kopu skóre.

Ve druhém dějství se Rostov snažil docílit vyrovnání, ale železničáři udeřili podruhé. V samotném závěru zvýšil na 2:0 Dmitrij Syčev.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele