15. kolo
25.07.2009 15:15 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Dinamo Moskva 1:1

Lokomotiv v moskevském derby remizoval s Dinamem 1:1. Domácí dostal do vedení svým prvním gólem v sezoně Dinijar Biljaletdinov, hostující Dinamo vyrovnalo zásluhou svého nejlepšího střelce Alexandra Keržakova.

Fotbal měl od prvních minut obstojné tempo, ale oba celky marně skulinky v defenzívě svých protějšků. Více ze hry měl Lokomotiv, Odemwingie i Glušakov se pokusili o nebezpečné střelx a Syčev po skvělém vysunutí od Rodolfa střílel ve vyložené pozici jen do Gabulova. Postupem času hosté hru vyrovnali.

Dinamo se dokonce málem dostalo do vedení po chybě brankáře Guilhermeho, který dostal od trenéra Sjomina přednost před Markem Čechem. Brazilský gólman vyrazil před sebe hlavičku Chochlov a jen díky zaskočenosti Australana Wilkshirea nepadl z dorážky gól.

V 70. minutě vybouchl stadion Lokomotiv nadšením. Gatagov přihrával na levé straně nabíhajícího Biljaletdinova a ruský reprezentant šikovnou střelou překonal Gabulova. Z vedení se domácí neradovali dlouho, odpovědnost na sebe totiž vzala největší hvězda Dinama Moskva Alexandr Keržakov, který vyrovnal na konečných 1:1.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele