13. kolo
12.07.2009 18:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Spartak Nalčik 2:2

Nováček z Krasnodaru remizoval s Nalčikem, i když dvakrát vedl. Kavkazský celek ukázal, že se nevzdává a vždy dokázal v nastaveném čase prvního respektive druhého poločasu vyrovnat.

I přes nezvykle pozdní výkop byl stadion částečně zaplněn a diváci vytvořili slušnou kulisu, za kterou se jim hráči odvděčili pěkným fotbalem. Hned za začátku bylo vidět, že oba týmy chtějí vyhrát a nasvědčovalo tomu také velmi rychlé tempo. První vážnější střelu vyslal hostující Kalimullin, odpovědí domácích byla šance Tlisova.

Hra se poté uklidnila, přesto Kalimullin nedával obraně Krasnodaru vydechnout. Po jedné z jeho akcí musel zasahovat Botviněv, na druhé straně vyděsil hosty Traoré. I poté pokračoval festival šancí, první úspěšný střelec se našel až ve 44. minutě, kdy zaúřadoval Tlisov. Radost domácích, však netrvala dlouho, v třetí minutě nastavení odpískal rozhodčí penaltu, z níž následně vyrovnal Leandro.

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu, nejaktivnějším hráčem byl Traoré. Ten si brzy dočkal odměny, když vstřelil svůj třetí gól v sezoně a znovu oživil naděje na zisk všech bodů. Hosté se sice snažili, ale své fanoušky stále napínali. Konečný výsledek ustanovil až v nastaveném čase Koncevoj.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele