30. kolo
29.11.2009 12:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Rubin Kazaň 0:3

Kubaň Krasnodar prohrál doma s náhradníky Rubinu Kazaň vysoko 0:3 a počtvrté opouští ruskou nejvyšší soutěž, přičemž vždy se zdržel v elitě pouhou jednu sezonu.

Že má Kazaň i kvalitní náhradníky, potvrdila na hřišti Kubaně, už v deváté minutě turecký útočník Hasan Kabze z přímého kopu otevřel gólový účet utkání. Zelenožlutí se před brankou brankáře Rubinu Revišviliho prosazovali zřídkakdy a ve 31. minutě prohrávali o dvě branky, premiérový gól v ruské lize dala zimní posila z Lechu Poznaň Rafal Murawski.

Velmi nespokojený kormidelník Kubaně Pogos Galstjan ještě před koncem poločasu stáhl ze hřiště africké duo Babangida a Draman, změnu k lepšímu to ale nepřineslo. Trenér Rubinu Kazaň Kurban Berdyjev sáhl v průběhu druhého poločasu rovněž ke změnám, příležitost projevit se dal mladíkům Portnjaginovi, Koltjarovovi a Mirzajevovi. První jmenovaný Portnjagin se mu navíc za důvěru odvděčil třetí brankou v sítí Kubaně.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele