17. kolo
09.08.2009 14:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Lokomotiv Moskva 1:3

Lokomotiv prohloubil krizi Samary a odváží si ze stadionu Metallurg tři body za přesvědčivé vítězství 3:1. Železničáři se vyhoupli na šesté místo.

Lokomotiv začal sebevědomě a vůbec k ničemu domácí nepouštěl. Zvlášť levého křídla Petra Odemwingieho bylo plné hřiště, Nigerijec spálil minimálně pět šancí, tu největší po skvělé přihrávce Syčeva, kdy nešikovně střílel vedle. Samara si za celý první poločas nevytvořila žádnou šanci.

Úvodní branku očekávaně vsítili hosté, ke konci prvního dějství si dal Šiškin po centru Dujmoviče vlastní branku. Chvíli nato mohl zvýšit na 2:0 Odemwingie, ale výborně proti němu zakročil Lobos.

Po změně stran se Samara probudila, své útoky táhle především přes pravého záložníka Kalačeva. Ofenzivu Křídel ještě zesílil Jan Koller, miláček domácích tribun nastoupil po zranění na posledních bezmála třicet minut. Domácí bojovali a vyrovnání viselo na vlásku, trenér Loko Jurij Sjomin však skvěle zvolil střídání.

Legendární kouč Lokomotivu na hřiště poslal mladíčka Gatagova a ten se mu vzápětí odvděčil přihrávkou na uklidňující gól. 18letý záložník přihrávkou pod sebe našel Syčeva a ruský reprezentant z prvního dotyku dopravil míč do sítě. Ještě předtím u branky Lokomotivu vznikl moment, kdy se domácí správně dožadovali penalty, místo ní ale dostal Adžindžal žlutou kartu za simulování.

Skvělý Gatagov v 85. minutě uzavřel gólové představení hostů a vsítil svou první branku v dresu Loko. Branku útěchy se Samaře podařilo vsítit branku útěchy. Rodolfo zahrál v pokutovém území rukou a penaltu proměnil z Rubinu Kazaň pronajatý Roman Adamov.

Autor: David Kubáň / sport-express.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele