7. kolo
03.05.2009 11:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - CSKA Moskva 1:3

CSKA s velkým štěstím porazilo venku Samaru, která tak po třech zápasech prohrála. Hosté se v tabulce posunuli na třetí místo právě před svého dnešního soupeře, na první místo navíc ztrácí pouhý bod.

Trenér Zico překvapil s nasazením Maazoua hned od začátku zápasu, zimní posila se pohybovala na pravém křídle místo zraněného Krasiče. Ztráta srbského záložníka byla jedním z důvodů, proč v úvodu jasně dominovala domácí Samara, který měla na kopačce hned několik dobrých příležitostí.

Fanoušci se však zaslouženého prvního gólu dočkali až v 36. minutě, když gólman Lobos poslal dlouhý míč na Savina a ten neměl se zakončením problém. Do poločasu tentýž Savin místo přihrávky do gólové pozice Kollerovi, volil střelu a neuspěl. Kdyby dal na 2:0, bylo by nejspíš CSKA, takhle dal "Koním" druhou šanci a hosté se jí výborně zhostili.

Po přestávce se snažilo převzít iniciativu CSKA a zásluhou zvýšené aktivity vyrovnal hlavu Berezuckij po centru talentovaného Dzagojeva. Navíc o pár minut později utichnul stadion Metallurg znova, udeřil totiž brazilský kanonýr ve službách CSKA Moskva Vágner Love. Poté si však hosté otočený zápas zbytečně zkomplikovali, po druhé žluté kartě se poroučel do sprchy nedisciplinovaný Ščennikov.

Domácí, ačkoliv si vytvořili tlak, neskórovali, defenitivní podobu výsledku tak dal Maazou. Po akci Žirkova střílel Love do Lobose, z následné dorážky se reprezentant Nigeru Maazou nemýlil.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele