11. kolo
30.05.2009 12:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Rostov - Těrek Groznyj 1:1

Těrek Groznyj si odváží cenný bod ze stadionu Olimp. Čečenci se dostali do vedení po chybě Lengyele, za Rostov vyrovnal hlavou Astafjev.

Utkání mělo velmi čilý úvod. O chlup aktivnější byli domácí, kteří se dokonce dostali do vedení, Igor Lebeděnko však stál v ofsajdovém postavení. Úvodní branku tak dali hosté. Opora domácí obrany Lengyel se nechal lehce obehrát Lachijalovem, který svou akci korunoval gólovou tečkou.

Hostující fanoušci si mohli znovu zajásat o pár chvilek později, Georgijev ale střílel ze špatného úhlu a Geruse nepřekvapil. Ve zbytku poločasu se nic zajímavého nestalo.

Střelec první branky Těreku Šamil Lachijalov mohl vedení hostů dokonce zdvojnásobit, ale střílel těsně vedle. A tak udeřila druhá strana barikády, Hong Yong-Jo potáhl balón a vyslal přetažený centr, na něho si vyskočil Maxim Astfajev a rozjásal opětovně výborné fanoušky na stadionu Olimp. Scénář následujích minut vyzněl lépe pro domácí, ale kýžené vítězné branky se před utkáním favorizovaný Rostov nedočkal.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele