2. kolo
22.03.2009 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Rostov - Lokomotiv Moskva 1:1

FK Rostov se ani na 31. pokus nepodařilo porazit Lokomotiv. Domácí dlouho vedli, ale ve třetí minutě nastaveného času zachránil Lokomotiv talentovaný záložník Denis Glušakov.

V samotném utkání nešlo poznat, kdo je několikanásobný mistr Ruska a kdo je nováček nejvyšší soutěže. Oba týmy vstoupily od utkání opravdu aktivně. Na tvrdou střelu středního záložníka Loko Dujmoviče odpověděl bývalý hráč Lokomotivu Lebeděnko nebezpečným zakončením. Po okulahodící spolupráci Glušakova a Odemwingieho zazvonila tyč. V brance Lokomotivu se činil český brankář Marek Čech, když včas zakročil proti Ahmetovičovi.

V 19. minutě po chybě gólmana nováčka Geruse se málem prosadil Odemwingie, ale místo rozvlnění sítě poslal míč někam na tribuny. Svou chybu Gerus napravil po půlhodině hry, když osvobodil Gatskana od potupy v podobě vlastního gólu. Právě Gatskan byl strůjcem vedoucí branky, po jeho akci, kdy se prosadil přes Janbajeva, se v pokutovém území Lokomotivu prosadil Petrovič a poslal Rostov do vedení. Pro nejistý Lokomotiv byl poločasový hvizd osvobozením.

Do druhého poločasu ale vlétli svěřenci Rašida Rachimova jako vyměnění. Železničáři měli několik dobrých příležitostí vyrovnat a dokonce jim nebyl uznán regulérní gól Glušakova pro údajný ofsajd. Postupem času moskevským docházely nápady, na což trenér Lokomotivu reagoval nasazením debutanta Falla a vzápětí i Mujiriho, který na sebe za celou minulou sezonu výrazněji upozornil jen gólem do sítě Spartaku.

Nasazení senegalského debutanta Falla se Rachimovovi vyplatilo, v nastaveném čase přihrával z pravé strany na Glušakova a talentovaný záložník Lokomotivu vyrovnal na konečných 1:1.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele