17. kolo
09.08.2009 18:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Rostov - FK Chimki 2:0

Rostov dosáhl před zraky domácích fandů dlouho očekávané výhry, když porazil poslední Chimki. Ty nedokázaly proti nováčkovi bodovat ani na druhý pokus.

Iniciativy se ujali hned ze začátku domácí, první velkou možnost měl po samostatném průniku Lebeděnko, jehož zakončení vyrazil Berezovskij. Arménský gólman o několik chvilek později zahrál na nervy fanouškům a spoluhráčům, když špatně vyběhl, naštěstí pro něj Chimki situaci zvládly. Další zahozenou šancí ke skórování byla prudká rána Kulčije, s tou si však hostující gólman poradil.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, s tím rozdílem, že Rostovu se podařilo brzy zlomit gólové prokletí. Míč po ose Osinov - Lebeděnko - Akimov uklidil do sítě posledně jmenovaný. Trenér Chimek reagoval na nepříznivý stav střídáním a na hřiště se dostal Nizamutdinov, nic závratného ale nevymyslel. Naopak výhru domácích zpečetil Ahmetovič, který zužitkoval druhou gólovou nahrávku Lebeděnka v tomto zápase.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele