5. kolo
19.04.2009 14:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

FK Chimki - CSKA Moskva 0:3

Hrdina utkání Miloš Krasič rozhodl premiérovým hattrickem v tomto ročníku ruské ligy o jednoznačném vítězství CSKA Moskva na hřišti FK Chimki. Domácí mužstvo nekladlo favoritovi příliš velký odpor, naopak triviálními chybami v obraně to Armějcům ulehčili.

CSKA Moskva nastartovala rychlá branka, po rohovém kopu Dzagojeva míč propadl ke Krasičovi a srbský reprezentant míč pohotově bodlem dopravil do sítě. Dzagojev mohl o několik minut později sám skórovat, ale nastřelil tyč. Chimki odpověděly střelou Blatnjaka nad svatyni Akinfejeva.

Talentovaný záložník CSKA Dzagojev dnes neměl v koncovce štěstí, jeho tvrdou hlavičku vyrazil Borodin na roh. V 30. minutě ale gólman Chimek neodhadl vyběhnutí za přihrávkou mířící na Krasiče, autor první branky Borodina obehrál a prakticky z nulového úhlu zvýšil na 2:0 pro hosty.

CSKA dvoubrankové vedení uspokojilo a útoky svěřenců Zica se snížily na minimum, také Chimki byly v útoku tristní a zahrozili snad jen tvrdou střelou Budjanského.

Oživení tak přinesl střídající útočník Ouwo Maazou, který nahradil nevýrazného Tomáše Necida. Reprezentant Nigeru nejisté obraně Chimek velké problémy a po jeho akci dokonal v 74. minutě Miloš Krasič hattrick. Do listiny střelců se mohl v závěru zapsat i Maazou, po vysunutí od Luboše Kaloudy Borodina nepropálil.

Autor: David Kubáň

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele