17. kolo
09.08.2009 12:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Těrek Groznyj 0:1

Fotbalisté Těreku Groznyj si připsali první hostující vítězství v tomto ročníku, když porazili Dinamo Moskva. Jedinou branku utkání vsítil Rumun Florentin Petre po obrovské chybě Alexandra Denisova.

Srpen je pro bělomodré nesmírně náročný, po vypadnutí z předkola Ligy mistrů s Celticem Glasgow se Dinamo pokusí alespoň dostat do skupinové fáze Evropské ligy. Současně se také musí svěřenci Andreje Kobeleva soustředit na domácí soutěž, v sedmnáctém kole hostili Těrek Groznyj.

V prvním poločase hosté z Grozného nedovolili domácí prakticky nic, jen střely ze střední vzdálenosti, které s jistotou chytil gólman Dikan. V tomto ohledu nejvýrazněji hrozil Dmitrij Kombarov. Ani Těrek se v útoku moc neprosazoval, největší šanci spálil Georgijev, který zblízka nepřekonal Gabulova.

Domácí měli možnost kopat velký počet rohových kopů, ale prakticky z nich nezahrozili. Na začátku druhého poločasu Dinamo začalo nebezpečně prověřovat obranu Těreku, favorit akce vedl především přes nejistého Vlasova, ale do kolen moskevské srazila vlastní individuální chyba. Mladík Alexandr Denisov přihrával ve směru na vlastního brankáře Gabulova, dráhu letu míče vystihl Petre a jedním dotykem dopravil míč do sítě.

Trenér Kobelev se pokusil posílit ofenzívu o Kokorina, ale málem se opět udeřilo na druhé straně. Lachijalova ale vychytal Gabulov. Dinamo bylo aktivnější, mělo míč více na svých kopačkách, ale vážnější šanci si vytvořit nedokázalo. Jen Chochlov po centru Wilkshirea mířil hlavou nad.

Autor: Dominik Lupták / sport-express.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele