14. kolo
18.07.2009 16:15 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Dinamo Moskva - Spartak Nalčik 2:1

Dinamo zahrálo svým fanouškům na nervy, ale díky brance Keržakova otočilo skóre a vyhrálo. Nalčik ani v tomto kole nenaváže kontakt s nesestupovými pozicemi, naopak se mu můžou jen vzdálit.

První šanci utkání si vypracoval tahoun Dinama Alexandr Keržakov, útočník reprezentace Ruska zachytil nepřesnou rozehrávku brankáře Radiče, ale nechal se vytlačit ze střeleckého úhlu a nakonec ze slibné šance nic nebylo. Hosté se pokoušeli o střelbu z dálky, která dělala v posledních zápasech gólmanovi Dinama Gabulovovi velké potíže. Aktivita se hostům vyplatila, po penaltovém zákroku Svěžova na Geterijeva proměnil Leandro da Silva pokutový kop a poslal Nalčik do překvapivého vedení.

Do druhého poločasu nemohlo jít Dinamo s jiným cílem než zvítězit. První opravdu velkou příležitost si vypracovalo levé křídlo Dinama Dmitrij Kombarov po rychlém brejku, ale Radič svůj tým zachránil. Spartak nechtěl hrát druhé housle a vystrkoval také růžky, nebezpečnou střelou se prezentoval Kisenkov.

Nakonec Dinamo udeřilo v poslední desetiminutovce. Nejprve vyrovnal kapitán Chochlov a minutu před koncem před zraky trenéra Ruska Guuse Hiddinka strhl vedení na stranu domácích Alexandr Keržakov hlavou po jemném centru Wilkshirea.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip:02

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele