4. kolo
11.04.2009 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - FK Rostov 1:0

Proměněná penalta největší hvězdy Dinama Alexandra Keržakova rozhodla o vítězství moskevských proti FK Rostov. Domácí si připisují tři body i přesto, že hráli část prvního a celý druhý poločas o deseti.

V nepříliš pohledném prvním poločase dominovaly především obrany obou týmů, především hostující tým se podle očekávání zaměřil na defenzívu. Hrálo se bez větších šancí a nejzajímavějším momentem tak bylo vyloučení obránce Dinama Fernándeze za faul na Akimova.

Dinamo se po vyloučení semklo, a přestože hrálo v oslabení, svého soupeře zatlačilo. Málem to domácím přineslo i úvodní branku, ale po centru Keržakova vychytal Kokorina skvělý Mandrykin. Trenér nováčka Oleg Dolmatov reagoval posilněním ofenzívy, ale přesto bylo stále blíže vstřelené brance Dinamo.

V 77. minutě se modrobílí dočkali. Živanovič fauloval aktivního Kokorina a následnou penaltu proměnil Alexandr Keržakov. Dinamo poté zaměřilo všechny své síly na obranu a těsné vedení 1:0 uhájilo.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele