27. kolo
30.10.2009 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Těrek Groznyj 1:0

Český útočník Tomáš Necid vstřelil ve třetí minutě jediný gól utkání mezi CSKA Moskva a Těrekem Groznyj. Nový trenér CSKA Leonid Sluckij si tak připsal vítěznou premiéru.

Ve třetí minutě chyboval u obranného zákroku během rohového kopu obránce Radoslav Zabavnik a nabídl Necidovi šanci, kterou mladý útočník nepohrdl. Domácí mužstvo bylo aktivnější, ale postupem času jeho tlak upadal, Těrek však byl přesto neškodný.

Trenér Dinijev se hru svého mužstva pokusil oživit nasazením Vlasova za nevýrazného Kobenka, ale zvyšovat na 2:0 mohlo CSKA, ale Mamajev z dvaceti tří metrů pálil mimo, o chvíli později spálil Necid nemožné, když hlavou nechal vyniknout brankář Těreku Dikana a z následné dorážky z pěti metrů minul. Stejně jako v prvním poločase, Těrek i po změně stran začal postupem času přebírat iniciativu. Střelu záložníka hostů Georgijeva brankář Akinfejev s námahou vyrazil. CSKA odpovědělo nadějným brejkem, ale Krasič se rozhodl střílet sám a to neměl dělat.

Následně stáhl trenér CSKA Leonid Sluckij ze hry Daniela Carvalho a Brazilec byl s jeho rozhodnutím velmi nespokojen a dával to dost výrazně najevo. Na dlouhé minuty se zápas uklidnil, ale v 89. minutě Těrek málem vyrovnal, ale Lachijalov naštěstí pro Armějce minul. Ještě v nastaveném čase mohl přinést vyrovnání Těreku Oleg Vlasov, ale Akinfejev své mužstvo podržel.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Necidátor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu to takhle - Necida jsem viděl asi v 5 zápasech ruské Premier Ligy a v jednom zápase LM... A vždy když nastoupil na hřiště (když střídal - nehrál od začátku) tak dokázala hru směrem dopředu oživit a rozehrát balon... Navíc k tomu dokázala vstřelit několik vítězných gólů, i když to bylo často když nastupoval jako žolík... Je asi pravdou, že ve dvaceti letech nemá na to být hlavní oporou velkoklubu, ale pokud střílí góly a nastupuje jako žolík prokazuje své kvality To že se na Necida snáší kritika jen a pouze chyba CSKA, která se rozhodla, že z něj udělá svého útočníka číslo 1. Kdyby měl před sebou nějakého zkušeného útočníka a v lize nastupoval z pravidla na 20 minut nebo ve dvojici s ním tak by vše vypadalo jinak. Takhle CSKA staví na Necidovi a není moc hráčů co by tohle bez předchozích zkušeností zvládlo. Takže NECID je pro mě supertalent !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele