29. kolo
21.11.2009 12:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Amkar Perm - FK Chimki 2:0

Amkar uhrál povinné vítězství proti odevzdaným Chimkám a definitivně si zajistil prvoligovou příslušnost i pro příští sezónu.

Uralský celek se ujal iniciativy od úvodních minut a v patnácté minutě propukl domácí stadion v euforii. Střelu Drinčiče brankář Chimek Berezovskij jen vyrazil před sebe a dorážející zadák Bělorukov poslal míč do sítě za pomocí nešťastného sražení smolaře Berezovského. Pokud první branka Permu byla kuriózní, ta druhá opravdu nádherná. Ve 23. minutě zvýšil na 2:0 po krásné patičce Volkov.

Ve druhém poločase si chtěl Amkar Perm pojistit vedení, ale jeho útoky s vedením 2:0 v zádech ztrácely na intenzivnosti. A když už se domácí do zakončení dostali, tak v něm neuspěli, jako například Grišin, Pejev i Sikimič. Dvoubrankové vedení nicméně uralský celek udržel a je stal se v pořadí čtrnáctým vítězem nad Chimkami v řadě.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele