9. kolo
23.07.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv dokázal na Zenitu uhrát bod

Postup vzhůru tabulkou v podání Zenitu Petrohrad trochu zastavil Lokomotiv Moskva. Obhájce titulu totiž s železníčáři jen remizoval 1:1 a posunul se na devátou příčku. Lokomotiv je průběžně čtvrtý.

Zenit začal velmi aktivně, dokonce vedl, ale definitivní podobu výsledku dal půl hodinu před koncem záložník hostů Torbinskij.

První minuty na hřišti patřily Zenitu a jeho hráčům. Stoprocentní příležitost, Aršavinův centr na zadní tyč, však Dominguéz nedokázal zužitkovat. Hosté odpověděli z protiútoku, Torbinskiho však vychytal skvělý Malafejev.

Přehlídka šancí pokračovala, Šírl nevyzrál na Levenece v brance železničářů. Zenit byl aktivní i nadále, Dominguézovi chybělo jen pár centimetrů, aby dosáhl na prudkou postranní přihrávku Fajzulina.

První poločas skončil bez branek. Zenit byl lepším mužstvem, ale nedokázal proměnit své šance.

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu, avšak hráčům Zenitu se podařilo skórovat. Aršavin vyslal krásnou přihrávkou do běhu Dominguéze a ten pohodlně otevřel skóre zápasu - 1:0.

O sedm minut později však stadion Petrovskij oněměl, záložník hostů Torbinskij utekl obraně a srovnal skóre - 1:1. Tato branka Zenit zaskočila a na hře domácích to bylo znát. Lokomotiv vyrovnal hru, ale bohužel pro hráče z Moskvy se zranil gólman Levenec, toho musel nahradit Ital Pelizzoli.

Ve zbytku utkání už branka nepadla, nabízí se proto otázka: Vydrží kouč Rachimov na lavičce Lokomotivu do příštího ligového kola?

Autor: Dominik Lupták / gazeta.ru

Komentáře (16)

Přidat komentář
Shevchenko

3:1. btw jak to vypadá s Pogrebnjakem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogrebňak měl těžké zranění, v tutu dobu už to podle ofcialniho webu vypada lepe, dokonce se uvazuje ze by mohl v pristim kole nastoupit

Reagovat
smazaný uživatel

O nicem takovym jsem teda neslysel... s Pogrebnyakovym zranenim je to porad na neurcito. Bude zalezet na tom jak se bude dal vyvijet lecba. Kdyz se zraneni bude komplikovat, tak neni vylouceny ani to, ze by si letos uz ani nezahral.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nemyslel nastoupit od zacatku ale jenom na par minut, bylo by to od Advoccata neco jako znameni fanouskum ze se uz lepsi, ale bohuzel Kerzakove jinak mas pravd pokud se jeho zraneni zhorsi uz by si nemusel zahrat, snad ho Tekke plnohodnotne nahradi

Reagovat
smazaný uživatel

takhle

Pri velkem zlepseni: mohl by nastoupit na poslednich par minut v dalsim utkani, to ale pri velkem zlepseni

Pri komplikaci: do konce roku mimo

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost ... neni nejmensi duvod aby nastupoval dokud nebude noha vylecena - a to zdaleka jeste neni. A utok i bez nej klape porad vyborne. Jak s Tekkem, tak s Dominguezem.

Reagovat
smazaný uživatel

mas asi pravdu, ale mensi oprava Dominguez neni typicky hrot je to spis typ podobny Aršavinovi, takovy podhrot, ktery vytvari sance, navic umi skvele zahravat standartky. Tekke je typicky hrot, kdyz se zrani ma zenit problem, proto by bylo pro Zenit co nejlepsi aby se Pogrebňak vratil co nejdriv, samozrejmne nebudou riskovat obnoveni zraneni. Pokud by se vyrazne zlepsil tak ale nevidim duvod proc by nemohl (ten pristi zapas byl velice blahovy) v blizke budoucnosti (myslim tak za 3-4 zapasy) na poslednich par minut nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda a vzhledem k tomu, ze Zenit sleduju porad tak to samozrejme vim ;) V systemu Zenitu hraji na "hrotu" jak Dominguez, tak treba i Arsavin. Jako napriklad ted v poslednim zapase s Amkarem. Akorat pak maji pochopitelne jiny ukoly a jinej styl hry nez s Pogrebnyakem nebo Tekkem. .... navic na hru s Dominguezem se urcite i lip kouka

Reagovat
smazaný uživatel

Takze absence klasickyho hrotu pro Zenit zadnej problem neni. Jejich system hry na tom nestoji.

Reagovat
smazaný uživatel

takze fanda zenitu , ja fandim CSKA. Tak hra Zenitu na nem nestoji, ale porad je lepsi kdyz tam hrot hraje- vybojuje mice pro Arsavina s Dominguezem, je to typicky rozbijec vytvari pro ne misto ., nataha na sebe hrace atd. Urcite je lepsi kdyz tam Tekke hraje - muj nazor je ze kdyby Zenitu chybel hrot tak se mnohem hure prosazuji Dominguez s Arsavinem, tim padem utrpi utocna hra Zenitu jako celek

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to nemyslim. Jestli si videl zapasy co ted hrali bez hrotu (hrala trojice Fajzulin-Dominguez-Arsavin), tak hra vubec netrpela - spis naopak. Tri rychly sikovny hraci sou pro soupere podle me i nebezpecnejsi a hur se hlidaj. On ani Pogrebnyak nebo Tekke nehrajou nejakyho typickyho rozbijece. Takovej Tekke, kterej nema ani 180cm ani takovou roli hrat nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky Tekkeho jako rozbijece nemyslel u nej melo byt spise napsano, ze jim vytvori prostor a nataha na sebe hrace , utkani jsem bohuzel nevidel protze jsem mel malo casu, byl jsem rad kdyz jsem stihal psat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že Pogrebňak jim hodně chybí. Tekke, Dominguez, Fajzulin ani Aršavin nejsou typičtí góloví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Prestižní souboj, bude to zajímavé. Zenit nechce ztrácet, dohání pomaslu v tabulce tu lepší část. Lokomotiv je přitom vcelku nevyzpytatelný, tak uvidíme. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud Lokomotiv neuhraje ani bod, tak si Rachimov bali kufry, bohuzel pro nej vedeni dosla trpelivost pred tezkymi zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak opet Fajzulin-Dominguez-Arsavin

....jinak ten beton a zdrzovani co predvadel Lokomotiv po srovnani na 1:1 to byl teda hnus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele