5. kolo
12.04.2008 10:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Tom Tomsk - Šinnik Jaroslavl 2:1

Šinnik si na svou první výhru v této sezoně bude muset počkat. V 5. kole totiž nestačil na domácí Tom Tomsk a prohrál 2:1. Za domácí se trefili Skobljakov a Vejič, za hosty Ricardo.

Šinnik šel do Tomsku s jasným cílem, hrát na protiútoky, iniciativu tak museli převzít domácí. Diváky v hledišti musel nepříliš záživný úvod utkání nudit, Tomsku se nedařila hra přes křídla, ale ve 25. minutě se dostal do vedení. Hostující brankář sestřelil ve svém pokutovém území Klimova a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Exekutor Skobljakov se poté stal autorem humorné branky, Zacharov dal znamení, že Skobljakov může střílet, nicméně brankář hostů stál u levé tyče a díval se na ošetřování Valerije Klimova, Skobljakov tak využil situaci a poslal míč do odkryté branky.

Domácí ani pořádně neoslavili gól a už bylo vyrovnáno, ve 27. minutě se po rohovém kopu nikým nehlídaný Ricardo prosadil hlavou a vyrovnal na 1:1.

Ve druhém dějství utkání se obraz hry moc nezměnil. V 51. minutě Skobljakov nepřidal svou druhou branku, přestože mířil z výborné pozice. Hosté se prosazovali těžko a proto poslal Sergej Juran do hry druhého útočníka Maxima Buznikina. Nicméně střídání hru Šinniku neoživilo, v 69. minutě se Tom Tomsk znovu dostal do vedení. Vitalij Volkov zahrával standardní situaci a našel Vejiče, který zblízka překonal Stepanova.

Tomsk poté posílil obranu, na hřiště se dostalo duo Katynsus a Ajinjal. Naopak trenér hostů Juran poslal do hry Monareva a Goravskiho. V 85. minutě pohřbil naděje Šinniku na bodový zisk Djordjevič, který se nechal vyloučit a musel jít pod sprchy. Tomsk dobře bránil a v závěru mohl navíc přidat další dvě branky z protiútoků. Volkov nastřelil tyč a Tarasov ideálně nezrealizoval akci jeden na jednoho.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele