20. kolo
31.08.2008 13:00 CET
0 : 4
(0:0)

Reportáž

Tom Tomsk - Křídla Sovětů Samara 0:4

Křídla Sovětů si dokázala poradit s Tomskem, ačkoliv v prvním poločase byla přehrávána. První branku v novém působišti vstřelil Jan Koller, skvělým výkonem se blýskl i veterán Tichonov.

Utkání začal aktivněji Tomsk a dokázal si vypracovat i jednu obrovskou šanci. Maznov se po krásné přihrávce od spoluhráče dostal až před Lobose, který musel vytáhnout parádní zákrok. První nebezpečná akce Samary se odehrála v 16. minutě, Bober z dálky otestoval Parejka.

Poté už se žádná nebezpečnější akce neodehrála, za zmínku stojí jen hlavička Kollera, která ale mířila vedle. Nudný první poločas tedy skončil bez branek.

Druhý poločas začal stejně jako ten první - tedy tlakem Tomsku, který si ale nedokázal vypracovat větší šanci a byla to naopak Samara, která udeřila. V 58. minutě putoval míč po ose Savin - Ivanov, druhého jmenovaného v pokutovém území sestřelil Chorvat Vejic a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil zkušený Tichonov a nemýlil se - 1:0.

Křídla vstřelená branka nabudila, ještě zvýšila svou aktivitu a dočkala se dalšího gólu. Po centru ze strany skóroval hlavou Jan Koller - 2:0. S Tomskem to nevypadalo vůbec dobře, další hřebík do jeho rakve zatloukl o dvě minuty později Tichonov, který zakončoval po krásné samostatné akci do prázdné branky - 3:0.

Když už většina fanoušků začala opouštět stadion, další branku přidal uzdravený Savin a upravil tak konečné skóre na 4:0.

Autor: Dominik Lupták / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele