27. kolo
02.11.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Hlavička Ilieva zajistila Těreku remízu s FK Moskva

Těrek Groznyj na horké čečenské půdě obral o body další moskevský klub. Po Lokomotivu, CSKA, Spartaku a Dinamu si na něm vylámal zuby i FK Moskva. O remíze 1:1 rozhodla trefa obránce Těreku Ilieva v 90. minutě.

V dresu FK Moskva debutoval záložník Vukič a jak se později ukázalo, lépe se uvést nemohl. Od prvních minut byli aktivnější hosté a Lika měl hodně práce se střelou Nababkina. Excelentní zákroky pak vytáhl proti třem slepeným hrozbám, první vzal míč z kopačky Bracamontemu, poté se obětavě vrhl proti střele Jopa a nakonec ho zachránila nepřesná střela Kuzmina.

Poté si oba týmy vyměnily role, šanci si tvořil Těrek. Vlasov prováhal vhodný moment ke střele, zato skvěle střílel Serdjukov, míč jen těsně minul břevno.

Úvod druhého poločasu vyšel FK Moskva skvěle. Ze skvělé práce Argentince Bracamonteho těžil debutant Vukič a otevřel skóre. Moskevští mohli vést už o dvě branky, ale dobrou příležitost propásl Kalešin.

Těrek se samozřejmě s nepříznivým stavem nemohl spokojit a přišpendlil FK Moskva na vlastní polovinu, tlaku Těreku výrazně pomohli svěží Adijev s Kulikem. Nicméně hosté byli v obraně pevní. Šance ale Těrek měl, Rumun Petre nastřelil břevno, v koncovce neměl štěstí ani slovenský reprezentant Radoslav Zabavnik.

Těrek si zároveň musel hlídat zadní vrátka, FK Moskva totiž podnikalo nebezpečné protiútoky. Bracamonte mířil jen těsně vedle. Poté Těrek zachránila branková konstrukce po hlavičce Jopa z rohového kopu.

Těrek si vytvářel stále větší tlak a nakonec se dočkal. V páté minutě nastaveného času mu zajistil remízu po závaru v pokutovém území obránce Iliev. Fanoušky Těreku může těšit fakt, že ani jedno moskevské mužstvo si z Čečenska neodvezlo vítězství.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele