23. kolo
28.09.2008 18:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - FK Chimki 1:0

Těrek Groznyj porazil neškodné FK Chimki 1:0. Za domácí mužstvo se trefil Jean Bouli.

Obrana hostů, oslabena o Jovanoviče, Radkova, Stepanova a diskvalifikovaného Kudrjašova, se úspěšně bránila nájezdům domácího Těreku, ale v útoku se FK Chimki prosazoval složitě. Obecně byl k vidění nekvalitní fotbal bez větších šancí na obou stranách.

Ve druhém dějství přidal Těrek na aktivitě a brankář Chimek Andrej Čičkin měl plné ruce práce. Dvakrát nebezpečně střílel kapitán čečenského mužstva Timur Džabrajlov a v druhém případě Čičkin jen vyrazil před nohy nabíhajícího Jeana Bouliho, který otevřel konto zápasu. Těrek dominoval nadále, Omeljančuk zakončoval nepřesně a poté zklamal domácí publikum i Serdjukov, protože nevyužil krásnou přihrávku z křídla.

Chimki byly neškodné, brankář Těreku Lika byl prakticky bez práce. Nepomohl ani příchozí Alexandr Antipenko, který se na hrotu s Jakubkem vůbec neprosadil. Slovenský reprezentant navíc až přehnaně často diskutoval s rozhodčím a byl jen zázrak, že neobdržel červenou kartu. Hosté se dokonce nedostali ani k závěrečnému tlaku a Těrek si bez problémů došel pro sedmé domácí vítězství v této sezóně. Chimki nevyužili možnost dostat se na první nesestupovou příčku a zůstávají stále patnácté.

Autor: David Kubáň / Championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele