25. kolo
19.10.2008 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Těrek remizoval s Dinamem 0:0

V nezáživném klání remizovalo Dinamo na horké půdě v Čečensku s Těrekem Groznyj 0:0. Hosté v závěru dohrávali o deseti, vyloučit se nechal Tanasijevič.

Dinamu se před utkáním na hřišti Těreku Groznyj uzdravilo několik klíčových hráčů, vrátili se Alexandr Keržakov a Dmitrij Chochlov, po diskvalifikaci za červenou kartu se vrátil Kirill Kombarov. Kouč Těreku Vjačeslav Groznyj přichystal v sestavě jedno překvapení, od první minuty nastoupil Artem Voronkin, který zřídkakdy nastupuje.

K vidění byl nudný první poločas. Oba týmy se dopouštěly řady nepřesností a směrem dopředu postupovaly bojácně. Jednu z mála šanci propásl v úvodních minutách domácí záložník Petre, kterého brankář Karčemarskas vytlačil ze střeleckého úhlu. Dinamo bylo v tomto směru trochu aktivnější, ale žádná sláva to také nebyla. Semšov nepřekonal Liku z výhodné pozice a v závěru prvního dějství to obránce Fernandes zkoušel z ostrého úhlu.

I druhý poločas byl z obou stran nezáživný. Trenéři obou celků to pochopili a sáhli ke střídáním. Na straně domácích šel dolů neviditelný Voronkin, kterého nahradil Kuzmičov, kormidelník Dinama Andrej Kobelev poslal na hřiště mladého útočníka Kokorina. Vzestup však nenastal, utkání bylo ve znamení ostrých zákroků, ale ne pohledného fotbalu. Těrek byl o něco aktivnější a málem se mu to vyplatilo, ale Vlasov ani Džabrajlov v zakončení neuspěli. V 88. minutě navíc Dinamo hrálo o deseti, protože se nechal vyloučit obránce Tanasijevič.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

TEREK NA MOSKOVCANOV JE AKO AL-KAIDA NA USA.KEBYZE TO LEN BOLO VO FUTBALE.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, tento rok si na moskevských smlsli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele