4. kolo
05.04.2008 12:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - CSKA Moskva 1:0

Kdo si na utkání ruské ligy Těrek Groznyj – CSKA Moskva vsadil na výhru Těreku, musel si pořádně vydělat. Těrek totiž vyhrál i navzdory tomu, že sázkové kanceláře většinou na jeho výhru vypisovaly kurz kolem 5,00. Opakovala se tak situace z roku 2005, kdy beznadějně poslední Těrek porazil CSKA také 1:0.

Prví větší šanci mělo CSKA. Od začátku dotírající Krasič v 11. minutě hlavičkoval po centru Žirkova, ale Lika si s jeho střelou poradil. CSKA byla po celý první poločas lepším týmem. Jedinou větší šanci Těreku v prvním poločase měl Lahijalov, ale jeho střela za zády Akinfejeva neskončila.

Ve 48. minutě vyzkoušel pozornost Liky dalekonosnou střelou Jo, ale brankář albánské reprezentace neměl s jeho střelou vážnější problémy. V 64. minutě vyslal nebezpečnou střelu Žirkov, ale Lika vytáhl parádní zákrok. Nedáš, dostaneš. Podle tohoto pořekadla to vypadalo na hřišti o chvíli později. Hned po Žirkovově neúspěšné šanci Těrek zaútočil, Serdjukov vyhrál hlavičkový souboj s Berezuckým, míč se dostal ke Kuzmičevovi a ten nedal Akinfejevovi šanci - 1:0. O chvíli později mohl zvýšit Lahijalov, ale Akinfejev se podruhé překonat nenechal. Vyrovnat mohl Carvalho v 79. minutě, ale ani on nedokázal překonat Liku. Další šance už nepřišly a tak zápas skončil 1:0.

Těrek tak získal (po vyhře v minulém kole nad Nalčikem) podruhé v této sezóně tři body a alespoň na chvíli se vyhoupl na 6. místo. CSKA zůstavá třetí.

Autor: Marko Savilević / soccer.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kalouda už by moh dostat čuchnout ne

Reagovat
smazaný uživatel

správně ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele